Uw BIERKRATJE: € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Uw bier bij BierGaarde

Maakt u zelf een speciaal bier of kent u een leuke kleine brouwerij die nog niet bij ons vertegenwoordigd is? BierGaarde is altijd geïnteresseerd in het ontdekken en aanbieden van bieren die nog onbekend zijn bij het grote publiek. Wij zijn op zoek naar bier dat echt speciaal is. Heeft u een suggestie of wilt u een bier via de webwinkel van Biergaarde aanbieden? Neem dan contact met ons op.

Onze visie

BierGaarde wil het adres zijn om speciaal bier te ontdekken en waar de klant zelf het ultieme bierpakket kan samenstellen. Een webwinkel voor de echte liefhebber van bier. Wij willen een mooie selectie maken van bijzondere speciaal bieren.

Als een brouwerij slechts beperkte hoeveelheden kan aanbieden is dat geen enkel probleem. We willen juist ook bieren in kleine oplagen aanbieden. Kleine oplagen maakt het bier alleen maar nog meer bijzonder.


Het verhaal achter het bier

Achter elk bier zit een verhaal en dat verhaal wil BierGaarde graag vertellen. Wij verkopen enkel bieren met karakter en historie. Zo is er voor iedereen een bier wat bij hem of haar past. Het maakt de drinkervaring nog mooier als er een interessant verhaal achter zit.

Het geven van handige tips en achtergrondinformatie is ook iets waar BierGaarde tijd in stopt. Wij willen de bezoekers niet alleen een webshop met mooie bieren, maar ook een informatieportaal bieden. Zo geven we de bierliefhebber echt waar voor hun geld.


Bierpakketten

Bier bestellen via BierGaarde moet een mooie ervaring zijn. Wij willen de bierliefhebber de mogelijkheid geven een eigen bierpakket samen te stellen voor zichzelf, of voor een ander. Een mooi pakket speciaal bieren kan ook een mooi relatiegeschenk of kerstpakket zijn.

Naast eenmalige pakketten is er ook de mogelijkheid voor een bierabonnement. Met zo’n abonnement krijgt de bierliefhebber voor een periode van 3, 6 of 12 maanden elke maand een proefpakket. De betaling voor zo’n abonnement is vooraf. Hierdoor kunnen wij de bieraankopen al van te voren inplannen. Dit geeft ook duidelijkheid aan de brouwerij.

 Als een brouwerij meerdere bieren heeft dan kan daarvan een eigen bierpakket van worden gemaakt.  Er zijn samenwerkingsmogelijkheden om speciale pakketten samen te stellen voor de bierliefhebber. Om te informeren naar de mogelijkheden, neem contact met ons op.


Voor brouwerijen

Als BierGaarde een bier gaat aanbieden in de webshop dan vragen wij de brouwerij een aantal zaken aan te leveren. Ten eerste een uitgebreide beschrijving van het bier en het verhaal achter het bier. Daarnaast willen we foto’s in hoge resolutie en van goede kwaliteit. Foto’s van de brouwerij en het brouwproces worden zeer gewaardeerd. Als er nog belangrijke instructies zijn voor het optimaal genieten van het bier dan horen wij dit graag. BierGaarde gaat voor de ultieme drinkervaring.

Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden of om een suggestie te sturen: info@biergaarde.nl