Uw BIERKRATJE: € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Bier voor Kerstpakketten en als relatiegeschenken

Bierpakket van BierGaardeEen bierpakket met speciaal bier is leuk om te geven of te krijgen. Een bierpakket kan zowel als kerstpakket of relatiegeschenk gegeven worden. Het is een mooi alternatief voor de standaard kerstpakketten of relatieschenken die iedereen onderhand wel kent. Niemand zal aan uw bedrijf denken wanneer ze een blikje zalm uit het kerstpakket openmaken of op dat weerstation kijken dat u ze gaf als relatiegeschenk. Een pakket met bijzondere bieren kan echter wel indruk maken.

Het geven van een bierpakket is niet alleen een stuk origineler, maar het heeft ook een stuk meer karakter. Achter elk speciaal bier zit namelijk een verhaal. U kunt een bierpakket samenstellen dat past bij uw bedrijf of organisatie. Gaat u voor een sterk bier met een lange geschiedenis of kiest u juist voor dat hippe nieuwe biertje dat is ontwikkeld met een flinke dosis humor? In onze webshop heeft u de keus uit een schitterende selectie speciaalbieren die niet in elke supermarkt worden verkocht. Voor elk bedrijf of organisatie is er een bier dat past. 

Een bierabonnement

Naast een eenmalig bierpakket is er bij BierGaarde ook een mogelijkheid voor het geven van een bierabonnement. Dit is een abonnement waarmee iemand voor een periode van 3, 6 of 12 maanden elke maand een proefpakket opgestuurd krijgt. Door het maandelijks terugkerende fenomeen blijft u op het netvlies van uw (potentiële) klant, werknemer of zakenrelatie. U rekent het abonnement af in de webshop en vanaf dat moment wordt er maandelijks een spannend proefpakket bezorgd bij degene waaraan u dit cadeau schenkt. Het is een cadeau dat makkelijk is in de aanschaf maar toch de indruk wekt dat er veel moeite in is gestoken.
Het maakt in ieder geval een stuk meer indruk dan de gebruikelijke relatiegeschenken. Bovendien valt een bierpakket vaak een stuk beter in de smaak. Een bier bestellen als pakket of het bestellen van een bierabonnement kan allemaal gemakkelijk via onze webshop. BierGaarde helpt u graag op weg om het leukste bierpakket samen te stellen voor uw zakenrelaties.